Cornusbaan | Capelle a/d IJssel

Cornusbaan-groot

divider

Objecten te huur

Het bedrijventerrein Capelle Trade Centre waar het bedrijfsverzamelgebouw aan de Cornusbaan zich bevind, is gelegen tussen de Hoofdweg en de rijksweg A20 in de gemeente Capelle aan den IJssel. Het bedrijventerrein is beveiligd middels camera’s en ook goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede het NS-/ metrostation Alexander.

Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2010 opgeleverd en bestaat uit:

  • kantoorunits (vanaf ca. 206m² v.v.o.)
  • 2 showroomunits (vanaf ca. 346 m² v.v.o.)
  • 10 bedrijfsunits met een entresolvloer (ca. 90m²)
  • 10 bedrijfsunits (ca. 60 m²)

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor startende bedrijven en opslag-doeleinden (met eventueel een kantoor op de entresol). Alle bedrijfsunits beschikken over een eigen parkeerplaats.

Te huur

Op de 2e etage van het representatieve kantoorgebouw is momenteel ca. 220 m² kantoorruimte met 5 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 55m² vanaf € 475,- per maand.

Tevens zijn er 2 bedrijfsunits met 60m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 30m² entresol en een parkeerplaats beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsunits zijn te huur vanaf ca. €800,- per maand.

Heeft u interesse in één van de beschikbare units aan de Cornusbaan?
Neem dan contact op of vul het interesse formulier in op de contactpagina.

Naar het formulier

foto-detailpagina-cornusbaan-1
foto-detailpagina-cornusbaan-3
foto-detailpagina-cornusbaan-2