Centrumpoort Spijkenisse

   divider

Gestart met de bouw

Comfortabel en energiezuinig wonen in het centrum van Spijkenisse. Dat is wonen in Centrumpoort! In de eerste fase van Centrumpoort worden 96 vrije sector huurappartementen gerealiseerd. Centrumpoort is er voor alle leeftijden, ieder huishouden en elk budget.

De woonlocatie ligt op loopafstand van het centrum met haar vele voorzieningen zoals supermarkten, cafés, restaurants, winkels en het theater. Ook met het openbaar vervoer is Centrumpoort goed bereikbaar. Metrohalte Spijkenisse centrum ligt namelijk op loopafstand en u bent binnen een mum van tijd op de A15 of de A4 richting Rotterdam. Wilt u even uitwaaien? Dan bent u zo bij de Oude Maas om een heerlijke wandeling langs het water te maken.

Alle appartementen zijn gasloos, energiezuinig en voorzien van de laatste technieken op het gebied van klimaatinstallaties. Elk appartement krijgt een eigen bodemwarmtepomp en op het dak van het gebouw worden zonnepanelen geïnstalleerd.

De badkamer en het toilet zijn voorzien van een moderne afwerking. U kunt ook aan de slag in de hoogwaardige keuken met energiezuinige inbouwapparatuur. Bovendien heeft elk appartement een royaal balkon. De 96-appartementen variëren van twee- tot vierkamerappartementen en hebben verschillende woonoppervlaktes:   

  • 2-kamerappartment; Ca. 60 tot 66 m2 (49 woningen)
  • 3-kamerappartement; Ca. 63 tot 74 m2 (6 woningen)
  • 3-kamerappartement; Ca. 73 tot 83 m2 (25 woningen)
  • 3-kamerappartement; Ca. 74 tot 89 m2 (12 woningen)
  • 4-kamerappartement; Ca. 95 tot 107 m2 (2 woningen)
  • Penthouse; Ca. 137 m2 (2 penthouses)

De bouw van het appartemetengebouw is inmiddels gestart. De verwachting is dat de verhuur van de woningen in de zomer van 2023 zal starten.                                                                          

Heeft u interesse in één van de huurappartementen in Centrumpoort? Vul dan het interesse formulier in op de contactpagina. Naar het formulier