Centrumpoort Spijkenisse

   divider

De verhuur is gesloten! 

Comfortabel en energiezuinig wonen in het centrum van Spijkenisse. Dat is wonen in Centrumpoort! In de eerste fase van Centrumpoort worden 96 huurappartementen gerealiseerd.

Het appartementengebouw met de huurappartementen is onderdeel van het project Centrumpoort en ligt op loopafstand van het centrum. Welke woning uw voorkeur ook heeft, elke woning is modern en duurzaam. Alle appartementen zijn namelijk gasloos, energiezuinig en voorzien van de laatste technieken op het gebied van klimaatinstallaties. Ook zijn de woningen voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur.

De bouw van het appartemetengebouw is in volle gang. Op basis van de huidige planning is de prognose dat de appartementen in december van dit jaar, danwel januari 2024 worden opgeleverd. Aansluitend zal de sleuteluitreiking aan de huurders plaatsvinden.

De verhuur van de 96 appartementen is inmiddels gestart. De documenten ten behoeve van de verhuur, zoals de brochure en prijslijst zijn te bekijken in de downloadlijst.  

Inschrijfperiode van de eerste toewijzingsronde is van 15 september 2023 t/m 27 oktober 2023.

Inschrijfprocedure
Indien u na het bestuderen van de verhuurdocumentatie concrete belangstelling heeft voor een huur appartement dan kunt u bijgaand inschrijfformulier volledig ingevuld aan ons retourneren. Dit kan op verschillende manieren:

  • Per e-mail naar: info@de-rentmeester.com
  • Per post naar: De Rentmeester Vastgoedmanagement, Postbus 685, 2900 AR Capelle aan den IJssel
  • Via het digitale inschrijfformulier 

Op het inschrijfformulier kunt u uw voorkeur voor een huisnummer (of meerdere huisnummers) kenbaar maken. De volgorde van ontvangst van inschrijfformulieren tussen 15 september 2023 en 27 oktober 2023 maakt geen onderdeel uit van de toewijzingsprocedure. U kunt zodoende de tijd nemen om de verhuurdocumentatie goed door te nemen. Inschrijvingen die niet volledig zijn of die wij ontvangen na 27 oktober, zullen niet in de eerste toewijzingsronde meegenomen worden.