Het Pauwenhof Zaandam

divider

Binnenkort in de verhuur

De nieuwe woonwijk Pauwenhof wordt in het zuidoosten van Zaandam gerealiseerd en is ruim opgezet en omringd door groen, waardoor je een gevoel van ruimte ervaart. Onderdeel van Het Pauwenhof is een hof van 14 levensloopbestendige vrije sector huurwoningen. Uniek aan het project is de ruime opzet van het plan en veel aandacht voor de kwaliteit van de buitenruimte.

Alle woningen in het hof zijn zeer duurzaam, energiezuinig en uiteraard gasloos. Een belangrijk aspect van de energieneutrale woningen is comfort waardoor je jaarrond van een aangenaam binnenklimaat kunt genieten. De 14 woningen gelegen aan de gezamenlijke binnenhof zijn uitermate geschikt om bewoond te worden door ouderen. Deze woningen hebben namelijk een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en een kleine bovenverdieping.

De woningen hebben een woonoppervlak van ca. 110m² en zijn voorzien van een ruime hoekkeuken met energiezuinige inbouwapparatuur. Op de begane grond bevindt zich de badkamer voorzien van een 2e toilet, inloopdouche en wastafel. De achtertuin van de woning grenst aan de gezamenlijke groene binnenhof waar ook voor iedere woning een stenen fietsenberging is.

De start van de bouw van deze woningen staat gepland in april 2022, de verwachting is dat de verhuur van de woningen begin 2023 zal plaatsvinden.

Heeft u interesse in één van de huurwoningen in Het Pauwenhof?
Vul dan het interesse formulier in op de contactpagina.

Naar het formulier

foto-detailpagina-15-app-rijswijk-1