Het Pauwenhof Zaandam

divider

14 vrije sector huurwoningen

  • Huurprijs vanaf €1.180,00 kale huur
  • Levensloopbestendige woningen
  • Bad- en slaapkamer op de begane grond
  • Privé achtertuin
  • Eigen berging
  • Gezamenlijke binnentuin
  • Complete keuken met luxe inbouwapparatuur
  • Energiezuinige, gasloze woning mét warmtepomp
  • De woningen worden in eerste instantie toegewezen aan zestigplussers (60+)

Vanaf nu in de verhuur!

De nieuwe woonwijk Pauwenhof wordt in het zuidoosten van Zaandam gerealiseerd en is ruim opgezet en omringd door groen, waardoor je een gevoel van ruimte ervaart. Onderdeel van Het Pauwenhof is een hof van 14 levensloopbestendige vrije sector huurwoningen. Uniek aan het project is de ruime opzet van het plan en veel aandacht voor de kwaliteit van de buitenruimte. Alle woningen in het hof zijn zeer duurzaam, energiezuinig en uiteraard gasloos. Een belangrijk aspect van de energieneutrale woningen is comfort waardoor je jaarrond van een aangenaam binnenklimaat kunt genieten.

De 14 woningen gelegen aan het gezamenlijke binnenhof – Het Pauwenhof – zijn uitermate geschikt om bewoond te worden door senioren. De woningen zullen in beginsel worden verhuurd aan zestigplussers (60+). De woningen zijn levensloopbestendig en hebben een slaap- en badkamer (voorzien van een 2e toilet, inloopdouche en wastafel) op de begane grond en een kleine bovenverdieping. De woningen hebben een woonoppervlak van ca. 107m² en zijn voorzien van een ruime woonkamer met een open keuken, voorzien van luxe inbouwapparatuur.  Elke woning beschikt over een privé achtertuin. De achtertuin van de woning grenst aan het gezamenlijke groene binnenhof waar ook voor iedere woning een stenen (fietsen)berging is. De bouw van de woningen is gestart in april 2022 en momenteel worden de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i gezet. De verhuur van de woningen zal naar verwachting op 3 mei 2023 starten. Vanaf dit moment zal ook de verhuurdocumentatie met o.a. brochures en prijslijsten worden geüpload op onze website.

De volgorde van ontvangst van inschrijfformulieren tussen 3 mei en 17 mei 2023 maakt geen onderdeel uit van de toewijzingsprocedure. U kunt zodoende de tijd nemen om de verhuurdocumentatie goed door te nemen.

Heeft u interesse in één van de huurwoningen in Het Pauwenhof? Vul dan het inschrijfformulier in! Naar het formulier