Project de Veerse Poort in Middelburg

divider

Binnenkort in de verhuur

Groen en gemoedelijk wonen met het centrum van middelburg binnen handbereik.

Veerse Poort 5 staat voor rustig en aangenaam wonen met een groene woonbeleving, waarbij je alle voordelen van een stad binnen handbereik hebt. Je bent binnen 5 minuten in het bruisende centrum van Middelburg, maar kan toch genieten van de rust van wonen in een buitenwijk van een stad. De groene- en waterrijke omgeving biedt de ruimte om te spelen, wandelen en te genieten van de buitenlucht.

Duurzame nieuwbouw

Ook op het gebied van duurzaamheid worden de woningen volgens de allerlaatste inzichten ingericht. Alle woningen worden voorzien van de laatste technieken op het gebied van klimaatinstallaties en zijn zeer energiezuinig. Hierdoor kun je in elk seizoen op verantwoorde wijze genieten van een comfortabel binnenklimaat.
Midden in de bruisende wijk worden 9 vrijesector huurwoningen van ca. 114 m2 gerealiseerd. Alle woningen zijn voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer en toilet. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een royale tuin van ca. 50 m2 met berging.
De verwachting is dat de verhuur van de woningen in het eerste kwartaal van 2024 zal starten, de verhuur van de woningen wordt verzorgt door Schinkel de Weerd Makelaardij.

Heeft u interesse in één van de huurwoningen in de Veersepoort? Schrijft u zich dan in op de website van de makelaar!