Verzetsstraat Nieuwekerk aan den IJssel

divider

Thans alles verhuurd

Aan de gezellige Verzetsstraat, op korte afstand van het Oude dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn 5 prachtige, hoogwaardige, duurzame en ruime huurwoningen in het middenhuur segment gerealiseerd.
De energie neutrale woningen zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming (en koeling), driedubbele beglazing, zonnepanelen en hoogwaardige isolatie. Alle woningen hebben een woonoppervlak van 127m². De perceeloppervlakten variëren van ruim 137 tot 195m². Parkeren vindt plaats op eigen terrein (2 parkeerplaatsen per woning).

De woningen zijn hoogwaardig afwerkt en voorzien van extra luxe. De indeling van de woningen is globaal als volgt: entree, hal met modern toilet en deur naar ruime woonkamer met een open hoekkeuken voorzien van energiezuinige inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van een wastafel, toilet, inloopdouche en ligbad en handdoekradiator. De sta-hoge zolderruimte met dakraam biedt ruimte om eventueel nog 2 kamers te realiseren. In de achtertuin is een stenen fietsenberging voorzien en tussen de achtertuinen als erfafscheiding een hekwerk met hedera.

Heeft u interesse in één van de huurwoningen in de Verzetsstraat?
Vul dan het interesse formulier in op de contactpagina.

Naar het formulier

foto-detailpagina-15-app-rijswijk-1
foto-detailpagina-15-app-rijswijk-3