Verzetsstraat Nieuwekerk aan den IJssel

divider

5 huurwoningen

Aan de gezellige Verzetsstraat, op korte afstand van het Oude dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn 5 prachtige, hoogwaardige, duurzame en ruime huurwoningen gerealiseerd. De energieneutrale woningen zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming (en koeling), driedubbele beglazing, zonnepanelen en hoogwaardige isolatie. Alle woningen hebben een woonoppervlak van 127m². De perceeloppervlakten variëren van ruim 137 tot 195m². Parkeren vindt plaats op eigen terrein (2 parkeerplaatsen per woning).

De woningen zijn hoogwaardig afwerkt en voorzien van extra luxe. De indeling van de woningen is globaal als volgt: entree, hal met modern toilet en deur naar ruime woonkamer met een open hoekkeuken voorzien van energiezuinige inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van een wastafel, toilet, inloopdouche en ligbad en handdoekradiator. De sta-hoge zolderruimte met dakraam biedt ruimte om eventueel nog 2 kamers te realiseren. In de achtertuin is een stenen fietsenberging voorzien en tussen de achtertuinen als erfafscheiding een hekwerk met hedera.

Heeft u interesse in één van de huurwoningen in de Verzetsstraat? Vul dan het interesse formulier in op de contactpagina. Naar het formulier
foto-detailpagina-15-app-rijswijk-1 foto-detailpagina-15-app-rijswijk-3