Marijkestraat ‘s-Gravendeel

Marijkestraat-50-Hoofdfoto

divider

Thans alles verhuurd

Wonen in ’s-Gravendeel is wonen in een groene omgeving, waar de natuur en het landschap dicht bij huis zijn. In ’s-Gravendeel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Er is een gezellig winkelcentrum, met onder andere twee supermarkten en een weekmarkt. Als grootste kern van de gemeente Binnenmaas biedt ’s-Gravendeel vele voorzieningen zoals scholen voor basisonderwijs en instellingen voor gezondheidszorg en welzijn.

De wijk Bevershoek in ’s-Gravendeel nadert de laatste fase van een grootscheepse opwaardering. Een groot deel van de verouderde portiekflats en woningen in de wijk zijn vervangen, waarmee de wijk een ware metamorfose is ondergaan.

In 2013 zijn 16 mooie eengezinswoningen aan de Marijkestraat in ‘s-Gravendeel opgeleverd. Een deel van deze woningen wordt verhuurd. De ruime eengezinswoningen in de wijk Bevershoek zijn ontworpen met oog voor detail. Ruim en licht, open vriendelijk. De huizen bieden veel leefruimte en zijn dus bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen. De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van maar liefst 121 m² en vanuit de woonkamer is door middel van een schuifpui de achtertuin te bereiken. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer, een vaste trap geeft toegang tot de ruime zolderetage. De woningen zijn voorzien van een mooie hoekkeuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer met tweede toilet, inloopdouche met douchescherm en wastafel.

Op dit moment zijn alle woningen aan de Marijkestraat verhuurd. Wilt u op de hoogte gebracht worden als er een appartement vrijkomt?
Vul dan het interesse formulier in op de contactpagina.

Op dit moment zijn alle woningen aan de Marijkestraat verhuurd. Wilt u op de hoogte gebracht worden als er een appartement vrijkomt?
Vul dan het interesse formulier in op de contactpagina.

Naar het formulier

foto-detailpagina-marijkestraat-s-gravendeel-2
foto-detailpagina-marijkestraat-s-gravendeel-3
foto-detailpagina-marijkestraat-s-gravendeel-1