Oranjestraat ‘s-Gravendeel

Oranjestraat-149-gebouw-voorkant

divider

6 huurappartementen

Wonen in ’s-Gravendeel is wonen in een groene omgeving, waar de natuur en het landschap dicht bij huis zijn. In ’s-Gravendeel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Er is een gezellig winkelcentrum, met onder andere twee supermarkten en een weekmarkt. Als grootste kern van de gemeente Binnenmaas biedt ’s-Gravendeel vele voorzieningen zoals scholen voor basisonderwijs en instellingen voor gezondheidszorg en welzijn.

De 6 huurappartementen aan de Oranjestraat zijn gevestigd in het in 2010 opgeleverde appartementengebouw ’t Schenkeltje, dat in totaal 25 woningen omvat. Alle appartementen beschikken over een eigen berging in het souterrain. De appartementen kenmerken zich door mooie, lichte vertrekken en royale balkons.

De appartementen hebben een open keuken welke compleet is uitgevoerd met een afzuigkap, combi-oven, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat en vaatwasser. Het toilet en de badkamer zijn uitgevoerd in eigentijdse kleurstellingen en afwerkingen. In de badkamer zijn zowel een ligbad als een doucheruimte gesitueerd.

Op dit moment zijn alle appartementen in de Oranjestraat verhuurd. Wilt u op de hoogte gebracht worden als er een appartement vrijkomt?
Vul dan het interesse formulier in op de contactpagina.

Naar het formulier

foto detailpagina oranjestraat s-gravendeel 3
foto-detailpagina-oranjestraat-s-gravendeel-2
foto-detailpagina-oranjestraat-s-gravendeel-1