15 appartementen RijswijkBuiten

15-appartementen-Rijswijk-Buiten

divider

Binnenkort in verhuur! Huren vanaf ca. €800,- p.m.

De nieuwe woonwijk RijswijkBuiten kenmerkt zich door de ruime opzet met veel ruimte voor groen en water, maar ook de centrale ligging. Daarnaast is duurzaamheid erg belangrijk, alle woningen die worden gebouwd zullen energiezuinig zijn. RijswijkBuiten wordt daarom nu al de duurzaamste wijk van Nederland genoemd!

Momenteel wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van deelplan 4. In deelplan 4 worden 15 appartementen te huur aangeboden tegen aantrekkelijke maandlasten. Naar verwachting worden deze appartementen begin 2016 opgeleverd. Ook de huurappartementen worden voorzien van duurzame klimaatinstallaties, zonnepanelen, een warmtepomp en een uitgekiend ventilatie systeem.

De statige 3 en 4 kamerappartementen zijn gelegen in een groene omgeving en beschikken over ruime terrassen van ca. 12m². De appartementen op de begane grond beschikken zelfs over een tuin. Alle appartementen hebben een eigen berging op de begane grond en worden voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur. De badkamer wordt uitgevoerd in een eigentijdse kleurstelling en afwerking.

Heeft u interesse in één van de huurappartementen in RijswijkBuiten?
Vul dan het interesse formulier in op de contactpagina.

Naar het formulier

foto-detailpagina-15-app-rijswijk-1
foto-detailpagina-15-app-rijswijk-3
foto-detailpagina-15-app-rijswijk-2